Предложение

МЯСТО ЗА КУПОНИ

     Вие можете да бъдете собственик на това място за ден и да организирате своя рожден или имен ден,сватба,фирмено или детско парти,тинейджърски купон,семинар презентация,фест,концерт,вечеринка,танцова забава .Може да си поканите гости за обяд, за чай или просто да прекарате със семейството си уикенда ,на въздух без никой да ви притеснява.

Парти клуб – Sofia Party Place

По всяко време на годината за вашия празник със или без повод, рожден ден, фирмено парти или купон заповядайте и се веселете при нас.

Ние от SOFIA Party-Place ви предлагаме чудесно, нетипично място за вашето празненство. При нас можете да украсите помещението и да му придадете желания от вас облик. Тук можете заедно с вашите приятели, близки или колеги да си направите барбекю, да слушате желаната музика, да се забавлявате, танцувате и пеете до зори, без да се притеснявате от нищо.

Перфектното място за вашето парти!

     В периферията на София – Южната дъга на Околовръстен път и Симеоновско шосе, извън жилищните комплекси с добра локация. SOFIA Party Place предлага, място за паркиране, закрита и открита площ, мултимедия – TV, стереоуредба, атрактивни светлинни ефекти, хладилник и фризер за изстудяване на вашите напитки, барбекю за да изненадате вашите гости с кулинарни умения, с възможност и пространство за много танци и забавления, незабравими мигове с добро настроение.

     Тук можете да украсите по свой начин,да придадете на мястото вид,който ви носи усещане за хармония и празничност.

     В зимните дни и нощи сме се погрижили за вашата топлина и уют, като сме осигурили отоплителни уреди.

.